Pasta med portobellosopp, asparges og eggeplomme Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Pasta med portobellosopp, asparges og eggeplomme

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Pasta med portobellosopp, asparges og eggeplomme

Deilig pasta med svinekjøtt og portobello, toppet med en eggeplomme Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose
Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

Eggeplommen gjør retten kremet, men kan sløyfes.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
6ss
Olivenolje(til steking)
1klype(r)
1klype(r)
500g
Pasta(f. eks tagliatelle)

Servering

4stk
50g
Parmesan(høvlet)

SLIK GJØR DU

  1. Skyll asparges, og brekk av det nederste på stilken. Rens sopp, og skjær dem i skiver. Rens og finhakk sjalottløk. Stek løk i 2 ss olje i en panne til den er myk og blank. Tilsett sopp, og stek dem ved høy varme 5–6 minutter til de blir sprø. Sett pannen til side.

  2. Kok pasta i lett saltet vann i 10–12 minutter til den er al dente. Skjær aspargesen i mindre biter, og kok dem sammen med pasta de siste minuttene.

  3. Hell vannet av pasta og asparges. Bland dem sammen med den stekte soppen og høvlet parmesan. Bland salt, pepper og resten av oljen i retten og server straks.

Deilig pasta med svinekjøtt og portobello, toppet med en eggeplomme Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose
Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN