Pesto genovese
Pesto genovese Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
12min

Pesto genovese

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
12min

Pesto genovese

GODE RÅVARER: Lager du pesto og pastaen selv blir denne enkle pastaen et lite herremåltid.

Foto: Oleksandra Naumenko / Shutterstock / NTB scanpix

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

0.5 (1 stemmer)
Enkel og god pasterett som er uendelig mye bedre om du lager den selv - fra bunnen. Pasta med pesto kan fint nytes alene, sammen med for eksempel litt grillet laks eller kylling - eller med en grønn salat.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
150g
Basilikum(Cirka fem håndfuller)
60g
Pinjekjerner(Ristete)
40g
Parmesan(Revet)

SLIK GJØR DU

  1. Bruk kjøkkenmaskin, med stavmikser eller food processor for å blande sammen.

  2. Start med hvitløk, basilikum og olivenolje og mos godt.

  3. Tilsett pinjekjerner og mos litt til.

  4. Tilsett parmesan og smak til med salt, pepper og sitron.

  5. Server på fersk, nykokt pasta, og noen kokte nypoteter.

GODE RÅVARER: Lager du pesto og pastaen selv blir denne enkle pastaen et lite herremåltid.

Foto: Oleksandra Naumenko / Shutterstock / NTB scanpix

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

0.5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN