Pestopizza med champignon og artisjokk Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Pestopizza med champignon og artisjokk

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Pestopizza med champignon og artisjokk

Saftig vegetarpizza med hvitløk, basilikum, mozzarella ost, paprika, champignoner, artisjokk og høvlet parmesan. Server med grønn pesto. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.6 (9 stemmer)
Dette er en deilig vegetartopping. Utvalget av ferdige pizza­bunner blir stadig bedre, og nå får du dem både med fullkorn og uten gluten.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Pizzadeig(ferdig deig)

Servering

1klype(r)
Basilikum(til pynt)
1boks(er)
Pesto(grønn)

Topping

3ss
Basilikum(finhakket)
3dl
Mozzarella(revet)
1boks(er)
Artisjokk(i olje, ca. 290g. )
1dl
Parmesan(høvlet)

SLIK GJØR DU

  1. Forbered pizzabunnen etter anvisning på pakningen. Legg deigen på bakepapiret som følger med pizzadeigen på stekeplate.

  2. Bland tomatsaus med basilikum og press i hvitløk. Fordel tomatsausen på pizzabunnen, og strø over all mozzarellaosten.

  3. Kjern ut og skjær tynne ringer av paprikaen. Rens og del sopp i skiver. La artisjokkene renne av seg og del dem i to eller fire.

  4. Fordel fyllet på pizzaen og strø over parmesan. Stek pizzaen midt i ovnen ved 225° i 18–20 minutter.

  5. Strø over basilikumblader og drypp over pesto før servering.

Saftig vegetarpizza med hvitløk, basilikum, mozzarella ost, paprika, champignoner, artisjokk og høvlet parmesan. Server med grønn pesto. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.6 (9 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN