nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Pestopizza med champignon og artisjokk
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Pestopizza med champignon og artisjokk
Dette er en deilig vegetartopping. Utvalget av ferdige pizzabunner blir stadig bedre, og nå får du dem både med fullkorn og uten gluten.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Forbered pizzabunnen etter anvisning på pakningen. Legg deigen på bakepapiret som følger med pizzadeigen på stekeplate.
Bland tomatsaus med basilikum og press i hvitløk. Fordel tomatsausen på pizzabunnen, og strø over all mozzarellaosten.
Kjern ut og skjær tynne ringer av paprikaen. Rens og del sopp i skiver. La artisjokkene renne av seg og del dem i to eller fire.
Fordel fyllet på pizzaen og strø over parmesan. Stek pizzaen midt i ovnen ved 225° i 18–20 minutter.
Strø over basilikumblader og drypp over pesto før servering.