Piroger med chili con carne Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
25min

Piroger med chili con carne

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
25min

Piroger med chili con carne

Piroger er godt. Sprø på utsiden, men chili con carne på innsiden. Server med hjemmelaget tomatsalsa og frisk salat. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg

Oppskrift

Vurdering

Piroger med chili con carne. Server med hjemmelaget tomatsalsa og frisk salat. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Tomatsalsa

1stk
Løk(finhakket)
1klype(r)
Salt(smak til )
1klype(r)
Svart pepper(smak til )
1stk
Løk(finhakket)
1fedd
Hvitløk(finhakket)
1stk
Rød chili(finhakket)
1stk
1dl
1klype(r)
Salt(smak til )
1stk

SLIK GJØR DU

  1. Kjøp ferdig paibunn. Stek kjøttdeig sammen med løk, hvitløkbåt og rød chili (fjern frøene, de er sterke).

  2. Tilsett tomatpuré og brune bønner, gulrot i terninger og vann. La dette koke opp og smak til med salt. Det er viktig at det blir en fast masse.

  3. Del paibunnen i fire trekanter. Legg fyllet i midten. Brett kant i kant og lim kantene sammen med sammenpisket egg. Legg pirogene på bakepapir på stekebrett og stek dem midt i ovnen ved 225º til deigen er gyllen og sprø i 10–15 minutter.

  4. Server pirogene med tomatsalsa, som er en blanding av hakket tomat, løk og cottage cheese som smakes til med salt og pepper.

Piroger er godt. Sprø på utsiden, men chili con carne på innsiden. Server med hjemmelaget tomatsalsa og frisk salat. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN