nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
25min
Piroger med chili con carne
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
25min
Piroger med chili con carne
Piroger med chili con carne. Server med hjemmelaget tomatsalsa og frisk salat.
DETTE TRENGER DU
PERSONERTomatsalsa
1boks(er)
1boks(er)
1stk
Løk(finhakket)
1klype(r)
Salt(smak til )
1klype(r)
Svart pepper(smak til )
SLIK GJØR DU
Kjøp ferdig paibunn. Stek kjøttdeig sammen med løk, hvitløkbåt og rød chili (fjern frøene, de er sterke).
Tilsett tomatpuré og brune bønner, gulrot i terninger og vann. La dette koke opp og smak til med salt. Det er viktig at det blir en fast masse.
Del paibunnen i fire trekanter. Legg fyllet i midten. Brett kant i kant og lim kantene sammen med sammenpisket egg. Legg pirogene på bakepapir på stekebrett og stek dem midt i ovnen ved 225º til deigen er gyllen og sprø i 10–15 minutter.
Server pirogene med tomatsalsa, som er en blanding av hakket tomat, løk og cottage cheese som smakes til med salt og pepper.