Pistasiesalat
Pistasiesalat
Oppskrift
Vurdering
SLIK GJØR DU
Begynn med dressingen. Hell kokende vann over halvparten av pistasienøttene, og la dem trekke i vannet i et par minutter. Skyll og rens paprikaene og skjær dem i mindre biter.
Del avokado i to, fjern steinen og ta ut kjøttet med en skje.
Kjør ½ avokado og ½ paprika sammen med de utbløtte pistasienøttene i en food prosessor. Tilsett vann og rapsolje, og smak dressingen til med salt og sitronsaft.
Hell kokende vann over sukkerertene, og la dem trekke i ca. 1 minutt. Skyll ertene i kaldt vann, og skjær dem i mindre biter. Skyll salaten, og snitt den og kålen fint. Skyll eplet, fjern kjernehuset, og skjær det i terninger.
Bland kål med litt dressing, og bland i resten av det grønne sammen med avokado og paprika. Dryss med pistasienøtter, og server dressingen til salaten.