Pizza med skinke og rosenkål Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Pizza med skinke og rosenkål

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Pizza med skinke og rosenkål

I stedet for rosenkål kan du bruke brokkolibuketter og tilberede på samme måte. Påleggsrester som salami er supert på pizza. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.7 (7 stemmer)
En hjemmelaget pizza lager du rimeligst ved å lage pizzadeigen selv, men det går mye raskere med en ferdig pizzadeig.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1pakke(r)
150g
Skinke(kokt, i tynne skiver)
130g
1ts
Rapsolje(til steking)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 225°. Legg pizzadeigen ut i en langpanne med bakepapiret på.

  2. Fordel tomatsausen over bunnen.

  3. Skjær løk og hvitløk i tynne skiver. Del chili i to og ta ut frøene. Skjær den i fine biter.

  4. Fordel dette over pizzaen sammen med skinkeskiver. Skjær tomater i to og fordel over pizzaen. Topp med revet ost og drypp på litt olivenolje.

  5. Stek pizzaen midt i ovnen i 15–20 minutter.

  6. Rens rosenkålen og del den i fire deler. Stek dem gylne i litt rapsolje i en stekepanne og strø på salt og pepper. Ta ut den ferdige pizzaen og fordel rosenkålen over og server rykende varm.

I stedet for rosenkål kan du bruke brokkolibuketter og tilberede på samme måte. Påleggsrester som salami er supert på pizza. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.7 (7 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN