nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Pizza med skinke og rosenkål
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Pizza med skinke og rosenkål
En hjemmelaget pizza lager du rimeligst ved å lage pizzadeigen selv, men det går mye raskere med en ferdig pizzadeig.
DETTE TRENGER DU
PERSONER1pakke(r)
400g
1stk
2fedd
150g
Skinke(kokt, i tynne skiver)
8stk
130g
Hvitost (Gulost)(revet)
1ss
200g
1ts
Rapsolje(til steking)
1klype(r)
1klype(r)
SLIK GJØR DU
Sett ovnen på 225°. Legg pizzadeigen ut i en langpanne med bakepapiret på.
Fordel tomatsausen over bunnen.
Skjær løk og hvitløk i tynne skiver. Del chili i to og ta ut frøene. Skjær den i fine biter.
Fordel dette over pizzaen sammen med skinkeskiver. Skjær tomater i to og fordel over pizzaen. Topp med revet ost og drypp på litt olivenolje.
Stek pizzaen midt i ovnen i 15–20 minutter.
Rens rosenkålen og del den i fire deler. Stek dem gylne i litt rapsolje i en stekepanne og strø på salt og pepper. Ta ut den ferdige pizzaen og fordel rosenkålen over og server rykende varm.