Pølsegryte med eple og hodekål Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
10min
totalt
20min

Pølsegryte med eple og hodekål

nivå
Middels
aktiv
10min
totalt
20min

Pølsegryte med eple og hodekål

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

3 (2 stemmer)
Pølser sammen med kål, gulrot og epler i gryte er herlig hverdagsmat servert med en fyldig karridipp.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
500g
Pølse(f.eks kjøttpølse)
2stk
1stk
1klype(r)
1klype(r)
2stk

Karridipp

1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær pølse i biter. Skrell og del løk i ringer. Grovstrimle kålen. Skrell gulrøtter og skjær i tynne skiver.

  2. Stek pølse, løk, kål og gulrøtter forsiktig hver for seg i litt smør i en panne og legg over i en gryte. Strø på salt og pepper.

  3. Tilsett buljongen og la dette koke noen minutter.

  4. Del epler i båter og stek dem noen minutter. Legg eplene i gryten og la det koke litt. Eplene skal ikke bli for myke. Strø på salt og pepper og smak til.

  5. Bland sammen crème fraîche og krydder og smak til.

  6. Server pølsepannen med kokte poteter og dippen og strø over hakket persille som pynt.

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

3 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN