Rakefisk med rødløk og purreløk Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min

Rakefisk med rødløk og purreløk

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min

Rakefisk med rødløk og purreløk

Rakefisk med rødløk, purre, rømme, rødbeter, smør, lefse og flatbrød. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Flere og flere liker rakefisk, så den blir gjerne et fast innslag på julebordet. Mange liker å spise den i lefse med rømme og alt det gode tilbehøret ved siden av.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Rakfisk(filet)
0.5stk
4stk
4skiver
10ss

SLIK GJØR DU

  1. Rens og fileter fisken hvis du ikke kjøper ferdig fileter.

  2. Del rakefisk i biter. Skjær rødløk i fine ringer og finsnitt purreløken.

  3. Anrett fisken på fat med rødløk og purre.

  4. Server rakefisken med rødbeter, rømme, smør, lefse eller flatbrød.

Rakefisk med rødløk, purre, rømme, rødbeter, smør, lefse og flatbrød. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN