Rød spisskålsalat med appelsin- og dillsaus Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
10min

Rød spisskålsalat med appelsin- og dillsaus

nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
10min

Rød spisskålsalat med appelsin- og dillsaus

FRISKT: Rød spisskålsalat med appelsin- og dillsaus

Foto: Lise von Krogh

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.4 (10 stemmer)
Rød spisskål smaker deilig med appelsin- og dillsaus. Fargene skaper blikkfang på bordet og smakene passer godt sammen.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
0.5stk
Rød spisskål(i strimler)
2ts
Rødløk(finhakket, evt sjalottløk)
1ss
Dill(hakket)

SLIK GJØR DU

  1. Ha strimlene av den røde spisskålen i en salatskål. Ha på en klype salt og litt nykvernet pepper.
    Bland inn sausen og server. 

FRISKT: Rød spisskålsalat med appelsin- og dillsaus

Foto: Lise von Krogh

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.4 (10 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN