Salat med ceviche og koriandersaus Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
15min

Salat med ceviche og koriandersaus

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
15min

Salat med ceviche og koriandersaus

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Ceviche er en søramerikansk rett med fisk eller skalldyr som marineres i lime og krydder og spises rå. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
400g
Laks(Salma)
250g
Mango(i biter)
3stk
Lime(kun saften)
1ts
1ts
Sambal oelek(Chilipasta)
1l
Salat(gjerne forskjellige typer)
2dl
Yoghurt(Til dressing. Matyoghurt)
1dl
Koriander(Til dressing. frisk, hakket)
1krm
Salt(Til dressing. )

SLIK GJØR DU

  1. Tin laksen, hvis du ikke bruker salma. Skjær fisken i strimler.

  2. Bland limesaft, salt og sambal oelek i en skål. Legg i laksen og rør rundt. La det stå kaldt i 2 timer.

  3. Kok quinoa i grønnsak-buljong, som anvist på pakken og avkjøl.

  4. Bland sammen dressingen og smak den til.

  5. Skjær fennikel i strimler og bland med mango og salat. ­Anrett på fat. Fordel laksen på salaten.

  6. Server med dressingen til.

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN