nivå
Lett
totalt
2t 10min
Salat med koriandersaus
nivå
Lett
totalt
2t 10min
Salat med koriandersaus
Ceviche er en søramerikansk rett med fisk eller skalldyr som marineres i lime og krydder og spises rå. (Salmalaks kan brukes fersk, mens annen laksefilet bør fryses i minst to døgn.)
Quinoafrøene er proteinrike og har høy ernæringsmessig verdi, og de er glutenfrie. Så denne retten er et glutenfritt alternativ.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Tin laksen, hvis du ikke bruker salma. Skjær fisken i strimler.
Bland limesaft, salt og sambal oelek i en skål. Legg i laksen og rør rundt. La det stå kaldt i 2 timer.
Kok quinoa i grønnsak-buljong, som anvist på pakken og avkjøl.
Bland sammen dressingen og smak den til.
Skjær fennikel i strimler og bland med mango og salat. Anrett på fat. Fordel laksen på salaten.
Server med dressingen til.