Skikkelig god majones til reker Oppskrift
nivå
Lett
totalt
15min

Skikkelig god majones til reker

nivå
Lett
totalt
15min

Skikkelig god majones til reker

Piff opp majonesen med creme fraiche og sitronskall for en friskere smak. Foto: Mette Randem

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3 (43 stemmer)
Hvis du blander majones med urter, sitronskall og creme fraiche, får du en friskere og mer spennende smak enn om du bare bruker majones.  Og hvis du — slik de fleste gjør — bruker majones på tube, så er de andre smakene med på å maskere den litt flate smaken av kjøpemajonesen.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1ss
Sjalottløk(finhakket)
1ts
Sitron(skall, helst fra økologisk sitron)
2ts
Dill(finhakket)
2ts
Kjørvel(finhakket)
0.5ts
Råsukker(Kan sløyfes)

SLIK GJØR DU

  1. Bland alle ingrediensene sammen. Spis.

Piff opp majonesen med creme fraiche og sitronskall for en friskere smak. Foto: Mette Randem

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3 (43 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN