nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
40min
Skinkebiff med «spicy» smak
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
40min
Skinkebiff med «spicy» smak
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
Her er en frisk og «spicy» biffvariant. Den møre ytrefileten av svin er utmerket til biff. Ananas og appelsin matcher skinkebiffen på en ypperlig måte, mens chilien får sette preg på retten uten å dominere.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Krydre biffene med salt og pepper. Stek dem raskt på sterk varme, 2-3 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur i 3-4 minutter til kjøttet er knapt gjennomstekt.
Stek oppdelt frukt, ingefær og chili raskt i en stekepanne på svak varme og strø over koriander.
Server biffene med kokt ris, gjerne en fullkornvariant.
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.no