Skinkebiff med «spicy» smak Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
40min

Skinkebiff med «spicy» smak

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
40min

Skinkebiff med «spicy» smak

Saftig skinkebiff med «spicy» smak Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt

Oppskrift

Vurdering

Her er en frisk og «spicy» biffvariant. Den møre ytrefileten av svin er utmerket til biff. Ananas og appelsin matcher skinkebiffen på en ypperlig måte, mens chilien får sette preg på retten uten å dominere.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Tilbehør

8stk
Ananas(ringer)
2stk
Appelsin(skrelt og i skiver)
1stk
Rød chili(i skiver)
2ss
Ingefær(hakket)
4ss
Koriander(hakket)

SLIK GJØR DU

  1. Krydre biffene med salt og pepper. Stek dem raskt på sterk varme, 2-3 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur i 3-4 minutter til kjøttet er knapt gjennomstekt.


  2. Stek oppdelt frukt, ingefær og chili raskt i en stekepanne på svak varme og strø over koriander.


  3. Server biffene med kokt ris, gjerne en fullkornvariant.

Saftig skinkebiff med «spicy» smak Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN