Sommerwok
Sommerwok Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
25min

Sommerwok

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
25min

Sommerwok

Sommerwok med paprika, sukkererter, shitakesopp, nudler, ingefær og svinekjøtt. Rask, sunn og enkel hverdagsrett. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

Bruk den soppen du har tilgang på. Shitakesopp smaker nesten som kjøtt. En wok lager du fort, men det er en fordel at du har forberedt alle ­ingredienser før du begynner å steke. Server wok nylaget.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2stk
Paprika(gul og rød)
130g
1ss
Olivenolje(til steking)
1ss
Ingefær(revet, fersk)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær paprika i strimler. Del sukkererter på langs og rens soppen.

  2. Kok nudler som anvist på pakken. Stek kjøttet 2–3 minutter i olje sammen med ingefær og sambal oelek. Sett dette til side.

  3. Stek grønnsakene cirka 5 minutter. Legg kjøttet tilbake i woken og tilsett hoisinsaus. Stek rakst ved godt varme. Bland med avrente nudler og server.

Sommerwok med paprika, sukkererter, shitakesopp, nudler, ingefær og svinekjøtt. Rask, sunn og enkel hverdagsrett. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN