nivå
Lett
aktiv
1t 5min
totalt
1t 15min
Soppsuppe, med marsala og bakt sellerirot
nivå
Lett
aktiv
1t 5min
totalt
1t 15min
Soppsuppe, med marsala og bakt sellerirot
Har du selvplukket kantarell eller annen sopp, er det kjempegodt i denne høstsuppen.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Rens sellerirota og skjær den i skiver. Bak den i ovnen på 180 grader i 45 minutter.
Hakk løken og stek den gyllen sammen med sopp i en kjele. Kok ut med marsalaen. Del opp poteten og den bakte sellerien. Ha i gryta sammen med kyllingkraft og fløte. La det koke i 20 minutter. Kjør glatt med stavmikser og spe med vann til du har ønsket konsistens.
Smak til med salt og pepper. Server suppa med litt stekt bacon i biter, sopp, krutonger og finsnittet gressløk.