Spinatpannekaker Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Spinatpannekaker

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Spinatpannekaker

Deilig spinatpannekaker Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose
Fisk
Skalldyr

Oppskrift

Vurdering

1 (1 stemmer)
Pannekakene blir ekstra sunne og gode med litt fersk spinat i røren.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Topping

200g
Lakserogn(evt. steinbittrogn)
200g
2stk
3dl
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Stek spinaten i litt smør i en stor panne under lokk. Tilsett ev. litt vann. Ta det opp, og grovhakk.

  2. Pisk egg og mel blandet med bakepulver, melk og salt sammen i en bolle. Smelt smør, og tilsett i røren sammen med spinaten.


  3. Stek små pannekaker i en liten panne.


  4. Hakk løk og gressløk.


  5. Ved servering toppes pannekakene med crème fraîche, steinbitrogn, rødløk og gressløk. Reker eller røkelaks er godt til.

Deilig spinatpannekaker Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose
Fisk
Skalldyr

Oppskrift

Vurdering

1 (1 stemmer)

DEL OPPSKRIFTEN