nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min
Stekt potetsalat med krepsehaler
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min
Stekt potetsalat med krepsehaler
Krepsehaler, egg og rødløk toppen med sitron- og dillolje. Deilige sommer smaker i en bolle.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Sett ovnen på 230°. Vask potetene, del dem i skiver og legg i en ildfast form med olje og flaksalt. Stek potetene i ca. 30 minutter til de er myke og har fin farge.
Hardkok eggene, ca. 8 minutter. Avkjøl og skrell dem og del dem i to. La krepsehalene renne godt av. Skrell og skjær rødløk i tynne skiver.
Lag sitron- og dillolje: Bland sammen olivenolje, hvitløk, salt og skall av sitron samt dill i en bille. Smak til med salt og pepper.
Legg de varme potetene på et stort fat. Topp med rucola og krepsehaler. Pynt med egg, rødløk og drypp over sitron- og dilloljen.