Stekt potetsalat med krepsehaler
Stekt potetsalat med krepsehaler Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Stekt potetsalat med krepsehaler

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Stekt potetsalat med krepsehaler

Lun potetsalat med krepsehaler er en sommerlig variant av klassikern alle liker Foto: All Over Press

Inneholder

Egg

Oppskrift

Vurdering

Krepsehaler, egg og rødløk toppen med sitron- og dillolje. Deilige sommer smaker i en bolle.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Sitron- og dillolje

1fedd
Hvitløk(finhakket)
1dl
Dill(finhakket)
1stk
Sitron(saft og skall)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 230°. Vask potetene, del dem i skiver og legg i en ildfast form med olje og flaksalt. Stek potetene i ca. 30 minutter til de er myke og har fin farge.

  2. Hardkok eggene, ca. 8 minutter. Avkjøl og skrell dem og del dem i to. La krepsehalene renne godt av. Skrell og skjær rødløk i tynne skiver.

  3. Lag sitron- og dillolje: Bland sammen olivenolje, hvitløk, salt og skall av sitron samt dill i en bille. Smak til med salt og pepper.

  4. Legg de varme potetene på et stort fat. Topp med rucola og krepsehaler. Pynt med egg, rødløk og drypp over sitron- og dilloljen.

Lun potetsalat med krepsehaler er en sommerlig variant av klassikern alle liker Foto: All Over Press

Inneholder

Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN