Tabbouleh med vinaigrette Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
20min

Tabbouleh med vinaigrette

nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
20min

Tabbouleh med vinaigrette

Deilig salat med mye smak. Foto: Synnøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

3.2 (2 stemmer)
Libanesisk persillesalat. Med vinaigretten får du en herlig smak!    

DETTE TRENGER DU

PERSONER
400g
Bladpersille(De store stilkene tas bort)
1bunt
0.5stk
Agurk(ca. 20 cm. slangeagurk)
1.5stk
4stk
1stk
Paprika(grønn)

Vinaigrette

2stk
Sitron(saften)
5ss
Olivenolje(kaldpresset)
1klype(r)
1klype(r)
Svart pepper(nymalt)

SLIK GJØR DU

  1. Grovhakk persillen og legg over i en stor skål. Hakk mynte, skrell og skjær agurken i terninger, skjær løk og paprika i småbiter, likeså tomater
    (dra skallet av tomatene ved å legge dem i kokende vann en kort stund).
    Bland i skålen. Hell over vinaigretten og bland godt.
    Vinaigrette: Hell sitronsaften fra en sitron i en skål. Tilsett olje, pepper og salt og visp sammen. Smak til med evt. mer sitron.

Deilig salat med mye smak. Foto: Synnøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

3.2 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN