Taco med sopp, avokado og limemarinert kokos
Taco med sopp, avokado og limemarinert kokos
TAKKER TACOEN: - Min pragmatiske og småkritiske lesning av The Taco Cleanse har inspirert meg til å spise en skikkelig god veggistaco av og til. Her med sopp, avokado og limemarinert kokos.
Foto: Mette RandemOppskrift
Vurdering
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Åpne kokosnøtten. Det beste er å gi den mange nokså svake rapp på samme sted. Da framprovoserer du et tretthetsbrudd – så slipper du alt dramaet med å denge på kokosnøtten så hardt du kan.
Skjær kokoskjøttet i tynne skiver og ha i en bolle sammen med limesaft, løk, chili. Smak til med litt salt og sukker. La stå og trekke i noen minutter.
Imens, stek sopp, hvitløk og løk i olje på høy varme i 4-5 minutter. Krydre med salt og pepper.
Del avokadoene i to, og øs deretter ut med en skje.
Rist tortillaene i en tørr stekepanne. Fyll med sopp, kokosblandingen og avokado.
TAKKER TACOEN: - Min pragmatiske og småkritiske lesning av The Taco Cleanse har inspirert meg til å spise en skikkelig god veggistaco av og til. Her med sopp, avokado og limemarinert kokos.
Foto: Mette Randem