Tagliata
Tagliata
SAKEN ER BIFF: Tagliata med ruccola, parmesan og sitron. Dette er - i all sin enkelhet pg perfeksjon - en av de beste måtene å servere tagliata på.
Foto: Mette RandemDETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Løft ut kjøttet og legg det på en fjøl. La hvile i 10 minutter. Vil du ha en litt varm overflate, kan du gi det et minutt til i panna like før servering.
Bre ruccolaen utover et serveringsfat.
Skjær kjøttet i strimler og legg oppå ruccolaen. Krydre med mer salt og pepper, riv eller høvle parmesan over kjøttet. (Ostehøvel funker best.) Riv over litt sitronskall, press over litt sitronsaft, hell over god olje og server.Varm olje i en panne over høy varme. Krydre kjøttet med rikelig med salt og pepper og legg i panna. La steke i 3 til 4 minutter på hver side, mer hvis det er tjukke stykker. Det skal ryke litt.
Ikke rør kjøttet underveis.
SAKEN ER BIFF: Tagliata med ruccola, parmesan og sitron. Dette er - i all sin enkelhet pg perfeksjon - en av de beste måtene å servere tagliata på.
Foto: Mette Randem