Tagliatelle med blåmuggostsaus og valnøtter
Tagliatelle med blåmuggostsaus og valnøtter
PASTA: Tagliatelle med blåmugg ost smaker alldeles nydelig!
Foto: Opplysningskontoret for Meieriprodukter / Kim HoltheDETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Rist valnøttene i en tørr stekepanne eller stek de i stekeovnen ved 180 °C i fem minutter.
Mens pastavannet koker opp, kuttes kyllingfiletene i tynne skiver og stekes i varm panne med litt smør. Sett til side.
Kutt av circa to centimeter av den nederste delen av stilken på aspargesene. Skrell den nederste delen av stilken. Del aspargesene i mindre biter.
Kok pastaen "al dente" i en lettsaltet fosskokende vann. Følg anvisningen på pakken for koktid. Sil av vannet og hell pastaen tilbake i gryten. Mens pastaen koker smeltes resten av smøret i en liten gryte.
Tilsett blåmuggost, kremfløte og asparges. Kok opp og la det småkoke i cirka fem minutter.
Tilsett det stekte kyllingkjøttet de to siste minuttene. Smak til med salt og pepper. Fordel sausen og valnøtter over pastaen. Server straks med parmesan.
PASTA: Tagliatelle med blåmugg ost smaker alldeles nydelig!
Foto: Opplysningskontoret for Meieriprodukter / Kim Holthe