Tagliatelle med rød pesto Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Tagliatelle med rød pesto

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Tagliatelle med rød pesto

Dette er en kjapp og enkel pastasaus med masse god smak. Karla liker å bruke den til bredstrimlet, hjemmelaget tagliatelle. Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose
Gluten
Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

Dette er en kjapp og enkel pastasaus med masse god smak. Karla liker bredstrimlet tagliatelle til en god pesto. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
100g
Soltørkede tomater(utvannende eller sånne som ligger i olje)
1dl
Pinjekjerner(ristede)
1dl
Parmesan(revet)
1dl
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Kjør soltørkede tomater, hvitløk, pinjekjerner og parmesan i en blender, og spe med oljen til du får en passe tykk pesto. Smak til med salt og pepper. 

  2. Lag tomat-concasse ved å ha tomatene i kokende vann et par minutter, og legg dem rett over i kaldt vann. Fjern skallet, del tomatene i to og ta ut kjernen. Kutt tomatkjøttet i terninger. 

  3. Kok pasta som anvist på pakken.

  4. Bland pesto og tomater inn i nykokt og rykende varm tagliatelle, og strø over frisk basilikum.

Dette er en kjapp og enkel pastasaus med masse god smak. Karla liker å bruke den til bredstrimlet, hjemmelaget tagliatelle. Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose
Gluten
Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN