nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Tagliatelle med rød pesto
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Tagliatelle med rød pesto
Dette er en kjapp og enkel pastasaus med masse god smak. Karla liker bredstrimlet tagliatelle til en god pesto.
DETTE TRENGER DU
PERSONER100g
Soltørkede tomater(utvannende eller sånne som ligger i olje)
2fedd
1dl
Pinjekjerner(ristede)
1dl
Parmesan(revet)
1dl
Olivenolje(god)
1klype(r)
1klype(r)
2stk
1bunt
400g
SLIK GJØR DU
Kjør soltørkede tomater, hvitløk, pinjekjerner og parmesan i en blender, og spe med oljen til du får en passe tykk pesto. Smak til med salt og pepper.
Lag tomat-concasse ved å ha tomatene i kokende vann et par minutter, og legg dem rett over i kaldt vann. Fjern skallet, del tomatene i to og ta ut kjernen. Kutt tomatkjøttet i terninger.
Kok pasta som anvist på pakken.
Bland pesto og tomater inn i nykokt og rykende varm tagliatelle, og strø over frisk basilikum.