Torsk med fennikel og potetstappe Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Torsk med fennikel og potetstappe

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Torsk med fennikel og potetstappe

Foto: Margrethe Myhrer

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.6 (44 stemmer)
Oppskrift på enkel torsk i form med fennikel og potetstappe. Den kan enkelt lages opp i mange posjoner. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Forvarm ovnen til 200 grader. 

  2. Del torsken i porsjonsstørrelser og legg stykkene i en smurt ildfast form. 

  3. Skjær purre i biter og fennikel i båter og legg det og tomatene sammen med torsken. Stek i 15-20 minutter. 

  4. Skrell potetene og skjær dem i biter. Kok dem i vann uten salt i 15 minutter, eller til de er gjennomkokte og klare for å stappes. Hell av vannet, tilsett melken og stapp potetene til ønsket konsistens. Du kan nå tilsette litt salt. 

  5. Legg torsken med tilbehør i porsjonspakker, så er det bare å varme opp før du nyter dette nydelige måltidet. 

Foto: Margrethe Myhrer

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.6 (44 stemmer)

DEL OPPSKRIFTEN