nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Torsk med fennikel og potetstappe
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Torsk med fennikel og potetstappe
Oppskrift på enkel torsk i form med fennikel og potetstappe. Den kan enkelt lages opp i mange posjoner.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Forvarm ovnen til 200 grader.
Del torsken i porsjonsstørrelser og legg stykkene i en smurt ildfast form.
Skjær purre i biter og fennikel i båter og legg det og tomatene sammen med torsken. Stek i 15-20 minutter.
Skrell potetene og skjær dem i biter. Kok dem i vann uten salt i 15 minutter, eller til de er gjennomkokte og klare for å stappes. Hell av vannet, tilsett melken og stapp potetene til ønsket konsistens. Du kan nå tilsette litt salt.
Legg torsken med tilbehør i porsjonspakker, så er det bare å varme opp før du nyter dette nydelige måltidet.