Verdens beste lasagne
Verdens beste lasagne
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
1. Stek kyllingkjøttdeig i varm stekepanne, gjerne i et par omganger, og sett til side.
Finhakk løk og fres den i litt olje til den blir blank. Hell over hermetiske tomater og vann. Smuldre buljongen over sausen
og rør den inn. Tilsett den stekte kyllingkjøttdeigen og kok opp. Smak til med oregano, salt, pepper og eventuelt litt sukker.
Smelt smør i en kjele og rør inn hvetemel til ostesausen. Spe med melk og rør godt, for å få en klumpfri saus. Smak til sausen med ost, salt, pepper og eventuelt revet muskatnøtt.
Legg lasagneplater, kjøttsaus og ostesaus lagvis i en smurt, ildfast form. Dryss over revet ost til slutt. Sett formen i stekeovnen ved 200° i 35–40 minutter eller til pastaplatene er møre (kjenn etter med en kniv).
Server kyllinglasagne med fargerik salat og gjerne brød ved siden av.