Verdens beste pinnebrød
Verdens beste pinnebrød
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Rør gjæren ut i vannet. Ha i mel og salt. Elt deigen godt sammen og ha i olivenolje på slutten av eltetiden. La deigen heve til dobbel størrelse.
Varm olje i stekepannen. Ha i rødløk og hvitløk og stek til den er myk. Ha i kyllingbiter og gulrot. Brun kyllingen. Ha i tacokrydder og vann. La det koke opp og kok inn væsken mens du rører. La blandingen avkjøle litt.
Klem flat deigen. Ha på fyllet. Bland godt sammen. La deigen få ligge litt, ca. 10 minutter.
Del deigen i åtte biter. Lag pølser som du tvinner rundt egnede grillspyd.
Tips til variasjon:
Bytt ut kyllingen med karbonadedeig. Bruk bare speltmel. Ha i paprika i fyllet.
Ikke bland sammen fyll og deig, men dytt fyllet ned i hullet på de ferdigstekte pinnebrødene á la French hotdogs
Lag pizza eller pizzasnurrer av samme oppskrift.
Ha grønne urter i deigen, f.eks. timian og oregano