nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Vintersuppe
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Vintersuppe
Oppskrift
Arne Brimi
mat@dagbladet.noVurdering
0.7 (2 stemmer)
Dette er en raus og varmende kjøttsuppe som både metter og smaker godt! Har du annen type kjøtt som egner seg til koking, så bruk gjerne det.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Legg kyllinglår og svineknoke i en kjele og fyll med vann til det dekker. Kok opp sammen med laurbærblad og pepperkorn. Kok til kjøttet slipper beinet. Knoken er både røkt og salt, så den gir fra seg mye smak.
Kutt grønnsakene i terninger og hakk sjalottløken. Legg dette i kjelen sammen med vossakorven, og kok videre til grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper hvis det trengs, og ha i litt hakket persille.
Ved servering kan du løfte ut kjøttet og legge det på et fat ved siden av suppa, eller du kan plukke kjøttet i biter og servere suppa med kjøttet oppi.
Oppskrift
Arne Brimi
mat@dagbladet.noVurdering
0.7 (2 stemmer)