Wraps med reinsdyrskav og tyttebærrømme
Wraps med reinsdyrskav og tyttebærrømme Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
15min

Wraps med reinsdyrskav og tyttebærrømme

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
15min

Wraps med reinsdyrskav og tyttebærrømme

En enkel lørdagsgodbit får du ved å fylle pitabrød med skav, grønnsaker og en smakfull dressing.

Foto: Dreyer Hensley/Matprat

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

3 (49 stemmer)
Lyst på noe godt, for eksempel i helga? Fyll pitabrød med reinskav, grønnsaker og en smakfull dressing. Veldig enkelt og veldig godt. Reinsdyrskav kan du halvtine og steke raskt i en god, varm panne.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
600g
Reinskav(kan godt være halvtint)
0.5stk
2ss
Margarin(evt smør, til steking, )
1ts
4stk
Maistortilla(evt hvetetortilla, gjerne grove)
1stk
Vårsalat (feldsalat)(evt babybladsalat)

Dressing

30g
Tyttebær(bland med sukkeret til syltetøy, bruk 2 ss syltetøy i dressingen)
2ss
Sukker (farin)(til tyttebærsytetøy, evt bruk ferdig syltetøy)

SLIK GJØR DU

  1. Fres reinsdyrskav raskt i små porsjoner i en varm stekepanne eller gryte med margarin, 2-3 minutter. Ha i strimlet purre og stek videre et par minutter. Krydre med salt og pepper. 

  2. Varm tortillaene etter anvisning på pakken. 

  3.  Bland sammen rømme og rørt tyttebærsyltetøy til en dressing

  4. Anrett de varme lefsene med nystekt reinsdyrskav, salat og tyttebærrømme. 

En enkel lørdagsgodbit får du ved å fylle pitabrød med skav, grønnsaker og en smakfull dressing.

Foto: Dreyer Hensley/Matprat

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

3 (49 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN