Ytrefilet av storfe med asparges og cherrytomater Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
35min

Ytrefilet av storfe med asparges og cherrytomater

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
35min

Ytrefilet av storfe med asparges og cherrytomater

Grill ytrefilet av storfe med asparges og cherrytomater. Server med bakte poteter og hjemmelaget raita med yoghurt, agurk, vårløk og grønn chili. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Grill ytrefilet, asparges og cherrytomater, server med hjemmelaet raita. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Raita

3dl
Yoghurt(naturell)
1stk
0.5ts

Tilbehør

1beger
Cherrytomat(gjerne med stilk)

SLIK GJØR DU

  1. Lag først raita. Rasp agurken på grovt rivjern. Press ut vannet.

  2. Vask og skjær vårløk i tynne skiver. Del chilien i to. Ta ut frøene og finhakk chilien.

  3. Bland alt inn i yoghurten. Smak til med salt. La det trekke i kjøleskapet i ca. 30 minutter.

  4. Strø salt og pepper på biffene.

  5. Grill dem på middels sterk varme i 2–3 minutter på hver side. Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og steke videre til rosa kjøttsaft pipler fram.

  6. Legg tomater og asparges på grillen sammen med biffene. De skal grilles like lenge. Husk å snu ofte.

  7. Server biffene med bakte halve poteter, tomater, asparges og raita.

Grill ytrefilet av storfe med asparges og cherrytomater. Server med bakte poteter og hjemmelaget raita med yoghurt, agurk, vårløk og grønn chili. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN