nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
35min
Ytrefilet av storfe med asparges og cherrytomater
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
35min
Ytrefilet av storfe med asparges og cherrytomater
Grill ytrefilet, asparges og cherrytomater, server med hjemmelaet raita.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Lag først raita. Rasp agurken på grovt rivjern. Press ut vannet.
Vask og skjær vårløk i tynne skiver. Del chilien i to. Ta ut frøene og finhakk chilien.
Bland alt inn i yoghurten. Smak til med salt. La det trekke i kjøleskapet i ca. 30 minutter.
Strø salt og pepper på biffene.
Grill dem på middels sterk varme i 2–3 minutter på hver side. Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og steke videre til rosa kjøttsaft pipler fram.
Legg tomater og asparges på grillen sammen med biffene. De skal grilles like lenge. Husk å snu ofte.
Server biffene med bakte halve poteter, tomater, asparges og raita.