Cannelloni
Cannelloni Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
30min

Cannelloni

nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
30min

Cannelloni

Pastaplater fylt med kjøttdeig, kremost og parmesan. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)
Fylte ruller med smakfullt fyll og god saus er populær tapasmat.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
100g
Kremost(mager, naturell)
2ss
Parmesan(revet)
1ss
Smør(til steking)
1ts
6stk
Lasagneplater(eller cannelloniruller )

Saus

4dl
1klype(r)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Kok lasagneplatene i saltet vann tilsatt litt olje. Kok dem ca. 5 minutter. Dekk en stekeplate med plastfolie og smør olje over. Ta opp lasagneplatene av kjelen og legg platene på stekeplaten.

  2. Finhakk løken og skyll spinaten. Stek kjøttdeigen i to omganger i en stekepanne sammen med margarin. Ta opp kjøttdeigen og stek rødløk og hvitløk raskt. Tilsett spinat og smøreost og vend det i pannen. Ha kjøtt­deigen tilbake i pannen og smak til med salt og pepper.

  3. Legg fyllet i en stripe på lasagneplatene og rull sammen. Legg ­rullene i en ildfast form. Riv over parmesan og sett formen i steke­ovnen ved 225° i ca. 10 minutter.

Pastaplater fylt med kjøttdeig, kremost og parmesan. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN