nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
30min
Cannelloni
nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
30min
Cannelloni
Fylte ruller med smakfullt fyll og god saus er populær tapasmat.
DETTE TRENGER DU
PERSONER400g
1stk
1fedd
100g
Kremost(mager, naturell)
2ss
Parmesan(revet)
1ss
Smør(til steking)
1ts
0.5ts
6stk
Lasagneplater(eller cannelloniruller )
SLIK GJØR DU
Kok lasagneplatene i saltet vann tilsatt litt olje. Kok dem ca. 5 minutter. Dekk en stekeplate med plastfolie og smør olje over. Ta opp lasagneplatene av kjelen og legg platene på stekeplaten.
Finhakk løken og skyll spinaten. Stek kjøttdeigen i to omganger i en stekepanne sammen med margarin. Ta opp kjøttdeigen og stek rødløk og hvitløk raskt. Tilsett spinat og smøreost og vend det i pannen. Ha kjøttdeigen tilbake i pannen og smak til med salt og pepper.
Legg fyllet i en stripe på lasagneplatene og rull sammen. Legg rullene i en ildfast form. Riv over parmesan og sett formen i stekeovnen ved 225° i ca. 10 minutter.