nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Coq au vin-gryte
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Coq au vin-gryte
Coq au vin gryte med kylling og bacon
DETTE TRENGER DU
PERSONER1ss
1ss
1stk
3fedd
5skiver
5stk
2stk
6stk
2ss
5dl
1stk
1bunt
1bunt
SLIK GJØR DU
Stek bacon i en stor kjele (som skal romme alt sammen). Ta baconet ut av kjelen. Ha i kyllingen og stek den i kjelen til den får litt farge (ha i smør eller olje om det ikke er nok baconfett). Legg også kyllingen til side.
Ha i hakket løken og stek til den er gyllen. Ha i mel, litt smør, og la det putre en minutts tid før du har i vinen, litt og litt (som når du lager saus).
Del opp sopp og gulrot og ha i kjelen sammen med knust hvitløk, laurbær, bacon og kyllingbitene. La det koke til kyllingen er mør. Server med frisk timian og persille.