nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
2t
Cottage cheese-pai
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
2t
Cottage cheese-pai
MIDDAGSPAIEN: Dette er en rask, enkel og ikke minst velsmakende middag for hele familien.
Foto: Opplysningskontoret for MeieriprodukterInneholder
Gluten
Egg
Laktose
Oppskrift
Opplysningskontoret for Meieriprodukter
mat@dagbladet.noVurdering
3.5 (15 stemmer)
Hva skal vi ha til middag? Prøv denne lekre paien. Passer til middag hele året. Server gjerne litt spekeskinke ved siden av, eller en god salat.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Smøret smuldres i melet, og blandes sammen med salt og vann. La deigen hvile kaldt cirka en time.
Kjevl deigen ut til en leiv. Kle en paiform eller en annen ildfast form. Forstek paiskallet ved 225 °C i cirka ti minutter.
Stek baconet, og la det renne av på tørkepapir.
Pisk eggene sammen med fløte/melk og krydderet, og bland dette sammen med cottage cheese.
Hell røren i det ferdigstekte paiskallet. Legg baconskivene og tomatene i pairøren.
Stekes på ca 200 °C i cirka 35 minutter.
MIDDAGSPAIEN: Dette er en rask, enkel og ikke minst velsmakende middag for hele familien.
Foto: Opplysningskontoret for MeieriprodukterInneholder
Gluten
Egg
Laktose
Oppskrift
Opplysningskontoret for Meieriprodukter
mat@dagbladet.noVurdering
3.5 (15 stemmer)