nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min
Grillede grønnsaker og syltet rødløk
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min
Grillede grønnsaker og syltet rødløk
Sunt og smakfullt.
Foto: Mette MøllerOppskrift
Arne Brimi
mat@dagbladet.noVurdering
1.9 (8 stemmer)
Grønnsaker er enkelt å grille, og disse grønnsakene kan serveres sammen med det meste av grillmat. Syltet rødløk smaker godt til.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Del blomkålen i 2, og stapp den godt med smør. Grill den først på hard varme, før du legger den til side og lar den hvile på lav temperatur.
Grill hjertesalaten med litt olivenolje, og ha på litt maldonsalt før servering.
Del sitronene i 2, og grill dem godt. Press litt av sitronsaften over grønnsakene før servering.
Legg løken i og kok opp igjen. Dekk så til kjelen med plastfolie, og la løken trekke. Avkjøl.
Sunt og smakfullt.
Foto: Mette MøllerOppskrift
Arne Brimi
mat@dagbladet.noVurdering
1.9 (8 stemmer)