nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
20min
Grillede kyllingspyd med pikant saus
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
20min
Grillede kyllingspyd med pikant saus
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
1.8 (10 stemmer)
En litt «hot» saus gjør seg godt til disse grillspydene.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Legg trespydene i kaldt vann i ca. 30 minutter. Lag små ruller av baconet. Skjær squashen og paprika i biter. Del løk i båter.
Del kyllingkjøttet i mindre biter og tre på trespyd sammen med biter av bacon, biter av squash, løk og paprika. Vend spydene i litt olivenolje. Krydre med salt og pepper.
Bland sammen ingrediensene til sausen.
Grill spydene på middels varme 5–7 minutter. Vend på dem av og til. Server spydene med sausen og eventuelt en salat.
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
1.8 (10 stemmer)