Grillet kotelett med basilikumsmør
Grillet kotelett med basilikumsmør
Oppskrift
Vurdering
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Krydre kjøttet med salt og pepper på begge sider.
Bland sammen alle ingrediensene til smøret og smak til med salt og pepper.
Del løken i to og vend i litt olivenolje. Del squash i skiver og vend også dem i olivenoljen. Rens paprika og bland med olje.
Kok gulrøttene i ca. 4 minutter i lettsaltet vann og del dem så på langs. Kok sukkerertene raskt opp i lettsaltet vann. Bland også disse grønnsakene i oljen. Krydre med salt og pepper.
Grill kjøtt og grønnsaker (ikke sukkerertene) samtidig på grillen på middels varme i ca. 3 minutter på hver side. Vend på grønnsakene av og til.
Legg alle grønnsaker på en skjærefjøl eller stort serveringsfat. Bland med de ferske urtene. Legg kjøttet ved siden av og legg på basilikumsmøret. Server med reddiker og gjerne med gratinerte poteter.