Grønn salat med hasselnøtter Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min

Grønn salat med hasselnøtter

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min

Grønn salat med hasselnøtter

GRILL: Den beste salaten til biff og annen grillmat. 

Foto: Mette Randem

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.5 (9 stemmer)
Den beste salaten til biff og annen grillmat lager du med en blanding av skjøre og milde blader fra hodesalat, og noen aromatiske og litt bitre blader av persille, babyspinat og basilikum.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Dressing

1fedd
Hvitløk(most)
1ss
Sjalottløk(finhakket)
1stk
Sitron(helst økologisk, saften av)
0.5ts
Sitron(revet sitronskall)
Svart pepper(grovmalt)

SLIK GJØR DU

  1. Lag en dressing ved å blande olje, sitronskall, sitronsaft, sennep, løk og worcestershiresaus til du har en jevn emulsjon. 

  2. Grovhakk nøtter. Rist dem i en tørr panne i 1-2 minutter, til de får litt farge. Skyll og tørk salat og urter. 

  3. Bland godt med salaten i en bolle. krydre med salt og pepper. Bland mer. Dryss over nøtter. 

GRILL: Den beste salaten til biff og annen grillmat. 

Foto: Mette Randem

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.5 (9 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN