Gulrotkake
Gulrotkake
Oppskrift på gulrotkake
Foto: Passion for BakingDETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Begyn med sitron-gulrotkaka.
Ta fram 3 stk runde former på 20 cm. Spray formen med matfett og dekk den så med bakepapir. Sett ovnen på 180 ºC.
Ha egg, sukker og vanilje-paste i en miksebolle og miks til blandingen tykner. Sikt mel, bakepulver og kanel over i en egen bolle, sikt så melblandingen over
i miksebollen. sammen med resten av ingredienser.
Rør bare til alt er godt blandet. Hell røren over i formene og stek kakene i ca. 25–30 minutter
Sjekk om kaken er ferdig ved å stikke en kakepinne inn i midten. Kaken er ferdig hvis pinnen er tørr når du tar den ut.
La kaken avkjøles i formen i 10 minutter før du tar den ut.
Ta bort bakepapir og avkjøl den helt.
Fløten og kremost må legges i fryseren i 20-25 minutter før du begynner, slik at den er skikkelig kald.
Hell kald kremfløte, melis, kremost, og vanilla paste i mikserbollen.
Mix det fluffy, det tar ca. 3 minutter, Ikke overmiks kremen.
Tilsett kald bringebærpuré cirka 1- 2 dl alt etter smak og behag. Jeg bruker ferdig kjøpt fruktpuré, Bland det godt sammen med en slikkepott eller mix det litt til i mixeren.
Dekorer som du ønsker,
Se video her hvordan jeg lagde denne sitron gullrotkake.
Oppskrift på gulrotkake
Foto: Passion for Baking