nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
30min
Kalveschnitzel
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
30min
Kalveschnitzel
En klassiker som passer godt til en fristende grateng av selleri og poteter.
DETTE TRENGER DU
PERSONER600g
Kalvesteik(flatbanket biff)
1klype(r)
1klype(r)
2stk
Egg(sammenpisket)
4ss
4stk
Kavring(eller pankomel)
3ss
Smør(klaret)
1stk
Sitron(i skiver)
1glass
1bunt
SLIK GJØR DU
Krydre kjøttet godt med salt og pepper. Vend det så i melet, så i egg og til slutt i strøkavring eller pankomel. Gjør dette en gang til hvis du vil ha ekstra stor skorpe rundt kjøttet.
Stek kjøttet på høy varme i klaret smør. Stek schnitzelen sprø og gyllen på hver side. Ha salt og pepper på med en gang du tar den ut av panna.
Server med godt med sitron, kapers og persille — og gjerne en god remulade.