Kikertsuppe med stekt svineknoke
Kikertsuppe med stekt svineknoke
SPENNENDE: Kikertsuppe med svineknoke er en spennende suppe med masse god smak. Sprøstekt svineknoke er nydelig topping
Foto: Mette MøllerDETTE TRENGER DU
PERSONERTil steking av kjøttet
Suppe
SLIK GJØR DU
Kok svineknoken som i oppskriften på svineknokesuppe, og plukk den i biter.
Fres kikerter, gulrøtter, timian, løk og hvitløk i olje i 4-5 minutter. Ha på kraft så det dekker kikertene, og kok i 20 minutter på medium varme.
Kjør alt i blender til en glatt suppe sammen med fløten, og ha i mer kraft hvis du vil ha en tynnere suppe. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Stek svineknokebitene i en panne med olje på høy varme til de er gylne og sprø. Fordel bitene
på toppen av suppa sammen med noen finhakkede urter og eventuelt et lite dryss cayennepepper.
SPENNENDE: Kikertsuppe med svineknoke er en spennende suppe med masse god smak. Sprøstekt svineknoke er nydelig topping
Foto: Mette Møller