Kjartan Skjeldes franske fiskegryte Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Kjartan Skjeldes franske fiskegryte

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Kjartan Skjeldes franske fiskegryte

Inneholder

Fisk
Skalldyr

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.7 (166 stemmer)
Her er Kjartan Skjeldes oppskrift på god, kjapp fiskesuppe. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1krm
1stk
2stk
4stk
Mandelpotet(skrelt i delt i grove biter)
0.5stk
1klype(r)
1boks(er)
1kg
Blåskjell((ett nett))
1stk
Salt(pepper og sitron)

SLIK GJØR DU

  1. Gni fiskestykkene inn med salt. Fres grønnsakene i nøytral olje på middels varme i 4-5 minutter. Ha safran, tomater og vann i gryten og kok i 6-8 minutter til potetene er nesten møre.

  2. Tilsett blåskjell ok kok til skjellene har åpnet seg. Ha i fiskebitene og det trekke i to minutter.

  3. Smak til med salt, pepper og sitron, og server gjerne med brød og aioli.

Inneholder

Fisk
Skalldyr

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.7 (166 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN