Kyllinggrateng med tortellini
Kyllinggrateng med tortellini
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Sett ovnen på 200º. Krydre kyllingfiletene, og stek dem i olje i en stekepanne på middels varme i 3–4 minutter på hver side.
Skjær bacon i mindre biter, og stek.
Vask og skjær purreløk tynt, og stek mykt i litt av oljen i stekepannen sammen med spinat til det tar litt farge. Krydre med salt og pepper.
Kok tortellini etter anvisning på pakken. La vannet renne av, og drypp over olje. Legg tortellinien i en ildfast form, og bland med spinaten og purreløken.
Del kylling i skiver, og legg oppå i formen.
Bland sammen crème fraîche, fløte, parmesan, presset hvitløk og honning. Smak til med salt og
pepper. Fordel røren over filetene, og sett på nederste rille i ovnen. La formen stå i ca. 20 minutter til gratengen har fin farge.
Strø over bacon før servering. Server kyllinggratengen med en sitronbåt og salat.