Kyllinggrateng med tortellini Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
45min

Kyllinggrateng med tortellini

nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
45min

Kyllinggrateng med tortellini

Her er en ovnsgratinert kylling, der du blander tortellini i samme formen. God, smakfull og mettende middagsrett. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.6 (25 stemmer)
Her er en ovnsgratinert kylling, der du blander tortellini i samme formen.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1pakke(r)
Bacon(140 g. )
0.25stk
600g
Tortellini(med soppfyll)
80g
Spinat(fersk)
1dl
Parmesan(finrevet)
1ss
Honning(flytende)
1stk
Sitron(i båter, til servering)
1stk
Salat(til servering)

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 200º. Krydre kyllingfiletene, og stek dem i olje i en stekepanne på middels varme i 3–4 minutter på hver side.

    Skjær bacon i mindre biter, og stek.

    Vask og skjær purreløk tynt, og stek mykt i litt av oljen i stekepannen sammen med spinat til det tar litt farge. Krydre med salt og pepper.

    Kok tortellini etter anvisning på pakken. La vannet renne av, og drypp over olje. Legg tortellinien i en ildfast form, og bland med spinaten og purreløken.

    Del kylling i skiver, og legg oppå i formen.

    Bland sammen crème fraîche, fløte, parmesan, presset hvitløk og honning. Smak til med salt og
    pepper. Fordel røren over filetene, og sett på nederste rille i ovnen. La formen stå i ca. 20 minutter til gratengen har fin farge.

    Strø over bacon før servering. Server kyllinggratengen med en sitronbåt og salat.

Her er en ovnsgratinert kylling, der du blander tortellini i samme formen. God, smakfull og mettende middagsrett. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.6 (25 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN