nivå
Middels
aktiv
45min
totalt
1t
Kyllinglår stekt med flaksalt
nivå
Middels
aktiv
45min
totalt
1t
Kyllinglår stekt med flaksalt
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
Flaksalt eller havsalt er populært salt som har en frisk smak og ser delikat ut.
DETTE TRENGER DU
PERSONER6stk
2ss
Havsalt(eller flaksalt)
SLIK GJØR DU
Del kyllinglårene i to ved kneleddet. Dryss flaksalt over skinnet på kyllingstykkene og legg dem i en stor ildfast form eller liten langpanne.
Sett formen midt i ovnen ved 200° og
stek stykkene i ca. 40 minutter eller til de er gjennomstekt og skinnet har fin farge.
Riv gulrøtter og strimle hodekål. Skjær løken i tynne strimler. Vend inn hakket koriander. Ha krydderet i en panne og varm det til det begynner å dufte. Knus korianderfrøene og bland krydderet i råkostsalaten.
Server kyllinglårene med krydret råkostsalat og hjemmelaget potetstappe.
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.no