Kyllinglår stekt med flaksalt
Kyllinglår stekt med flaksalt Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
45min
totalt
1t

Kyllinglår stekt med flaksalt

nivå
Middels
aktiv
45min
totalt
1t

Kyllinglår stekt med flaksalt

Smakfullt og saftig kyllingrett med råkostsalat. Foto: Synnøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

Flaksalt eller havsalt er populært salt som har en frisk smak og ser delikat ut.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2ss
Havsalt(eller flaksalt)

Krydret råkostsalat

4stk
4ss
Koriander(hakket, frisk)
0.5ss
Spisskummen(frø. evt. karve)

SLIK GJØR DU

  1. Del kyllinglårene i to ved kneleddet. Dryss flaksalt over skinnet på kyllingstykkene og legg dem i en stor ildfast form eller liten langpanne.

    Sett formen midt i ovnen ved 200° og 
    stek stykkene i ca. 40 minutter eller til de er gjennomstekt og skinnet har fin farge.

    Riv gulrøtter og strimle hodekål. Skjær løken i tynne strimler. Vend inn hakket koriander. Ha krydderet i en panne og varm det til det begynner å dufte. Knus korianderfrøene og bland krydderet i råkostsalaten.

    Server kyllinglårene med krydret råkostsalat og hjemmelaget potetstappe.

Smakfullt og saftig kyllingrett med råkostsalat. Foto: Synnøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN