Kyllingsalat Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Kyllingsalat

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Kyllingsalat

Tandoori gir kyllingen spennende smak som passer godt i denne fargerike salaten. Foto: Kent Jardhammar

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

1.8 (32 stemmer)
En fargerik salat med kylling med smak fra det indiske kjøkken.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Myntesaus

2dl
Yoghurt(gresk)
1dl
Agurk(hakket)
1ts
Mynte(tørket)

Salat

1bunt
0.75stk

SLIK GJØR DU

  1. Bland tandooripasta, soya­­saus og olje. Vask og tørk kyllingfiletene, og bland dem med krydderet.

  2. Legg kyllingen i en ildfast form. Strø på salt og pepper, og stek midt i ovnen ved 200° i cirka 20 minutter eller til kyllingen er gjennomstekt.

  3. Del sukkererter og tomater i to, skyll spinaten og rens den. Skjær agurk i mindre biter. Bland sammen salaten.

  4. Bland alt til sausen og smak til.

  5. Legg salaten som en seng på et fat, skjær kylling i skiver og legg på. Server sausen ved siden av.

Tandoori gir kyllingen spennende smak som passer godt i denne fargerike salaten. Foto: Kent Jardhammar

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

1.8 (32 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN