nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Kyllingsalat med melon
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Kyllingsalat med melon
Denne er god også uten kjøtt – og kan da bli et godt vegetaralternativ.
DETTE TRENGER DU
PERSONER3stk
1klype(r)
1klype(r)
1ss
1ts
1bunt
3dl
Brød(loff, i biter)
1bunt
2stk
Løk (kepaløk)(små)
1stk
Cantaloupe(eller nettmelon)
1l
Salat(bladet)
100g
75g
1bunt
1bunt
SLIK GJØR DU
Skjær filetene i mindre biter. Vask og tørk dem godt. Strø på salt, pepper og stek dem gyllenbrune i litt olivenolje. Krydre med karri og sett til siden.
Kok asparges i lettsaltet vann i ca. 1 minutt. Hell av vannet og spyl aspargesen i kaldt vann.
Rist brødet til krutongene i en stekepanne og drypp på litt olivenolje. Strø over salt og pepper.
Del reddiker og skjær løken i tynne båter.
Skjær melonen i biter eller lag kuler med et kulejern.
Fordel salatbladene på et serveringsfat. Legg på stekt kylling, reddiker, løk, melon og blåbær.
Pynt med urter og drypp på olivenolje. Høvle over parmesan og server.