nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
50min
Laksepai med pepperrot
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
50min
Laksepai med pepperrot
En ekstra mettende og smakfull pai som er kjempefin som gjestemat også! Du lager lett din egen pepperrotost av en pakke kremost naturell iblandet revet pepperost etter smak.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Sett ovnen på 200°. Smuldre mel og fiberhusk med smøret. Bland i resten av ingrediensene, og arbeid raskt sammen deigen.
Trykk ut deigen i en paiform. Prikk deigen med en gaffel, og forstek i 10 minutter.
Pisk egg, fløte, melk, krydder, salt og pepper i en bolle. Fordel spinat i paibunnen, og smør på pepperrotosten. Strimle laksen og legg den over. Hell på egg- og fløteblandingen, og strø over revet ost.
Stek i midten av ovnen i ca. 30 minutter. Topp paien med ferske urter før servering.