Minipizza med dobbel bunn Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
40min

Minipizza med dobbel bunn

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
40min

Minipizza med dobbel bunn

Minipizza med dobbel bunn og deilig fyll av løk, cherrtomat, mozarella, grønn pesto, champignon og kjøttdeig. Sunn, enkel og smakfull lavkarbo pizza. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

Med to lag blir pizzaen dobbelt så god! I stedet for kjøttdeig, kan du legge på noen tynne skiver spekeskinke og litt rucola. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Bland ost, egg, fiberhusk og bakepulver godt sammen. La røren hvile til det blir en fast deig.

  2. Del deigen i to like store biter, og kjevle ut til to like store pizzabunner. Forstek deigen i 15 minutter på 200°.

  3. Smør tomatpuré på den ene bunnen. Strimle løk og legg over. Skjær mozzarellaen i skiver, og legg på halvparten av osten. Del tomatene, og legg dem på. Strø over pizzakrydder, salt og pepper. Legg den andre bunnen over. Fordel pesto, mozzarella og skivede champignoner oppå.

  4. Varm opp en stekepanne med smør, og brun kjøttdeigen i noen minutter. Tilsett salt, pepper og pizzakrydder. Fordel kjøttet over pizzaen og nyt!

Minipizza med dobbel bunn og deilig fyll av løk, cherrtomat, mozarella, grønn pesto, champignon og kjøttdeig. Sunn, enkel og smakfull lavkarbo pizza. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN