Ostefylte kyllingfileter og stekte grønnsaker
Ostefylte kyllingfileter og stekte grønnsaker Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
40min

Ostefylte kyllingfileter og stekte grønnsaker

nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
40min

Ostefylte kyllingfileter og stekte grønnsaker

Kylling fylt med krydret kremost og tomatsalsa. Foto: Anders Norsell

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.6 (3 stemmer)
Enkel mat som er perfekt både som selskapsrett og hverdagsmat.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
100g
Kremost(med kryddersmak)
8skiver

Tomatsalsa

0.5kg
3ss
Basilikum(finhakket)

SLIK GJØR DU

  1. Vask og tørk kyllingen, og skjær filetene halvt igjennom på langs. Fordel osten i snittet og legg i 2 basilikumblader i hver. Pakk skinken rundt kyllingen, og fest med en tannpirker om nødvendig.

  2. Smelt smør i en panne, og stek filetene på begge sider. Legg dem over på bakepapir i en langpanne, slik at grønnsakene får plass ved siden av.

  3. Skjær squash i skiver, skrell og del rødbeter i båter. Skrell gulrøtter og del i store biter. Skrubb og del poteter i biter. Legg grønnsakene i langpannen. Drypp over olje og bland godt. Strø på salt, pepper og chiliflak.

  4. Sett langpannen inn i ovnen, og stek kyllingen ved 200° i 20–22 minutter til kjøttet er gjennomstekt. Ta ut kyllingen, og la grønnsakene steke til de er møre. Legg grønnsakene på et fat sammen med kyllingen.

  5. Grovhakk tomater. Kjern ut og finhakk chilifrukten. Skrell og finhakk løk. Bland alt med olje, basilikum og eddik.

  6. Fordel salsaen over kyllingen. Pynt med basilikum og server.

Kylling fylt med krydret kremost og tomatsalsa. Foto: Anders Norsell

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.6 (3 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN