Påske-ratatouille i form
Påske-ratatouille i form Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
1t

Påske-ratatouille i form

nivå
Lett
aktiv
50min
totalt
1t

Påske-ratatouille i form

Gjør en spennende vri på ratatouille med appelsin Foto: Lisbeth Michelsen

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.7 (9 stemmer)
Påske-ratatouille i form med appelsin 

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Del grønnsakene i skiver og legg dem skive mot skive i tilfeldig rekkefølge i formen. Ha på i litt olje og litt salt. Bak i ovnen i 45-50 minutter på 220 grader, eller til auberginen er ferdig. Legg eventuelt i noen skiver appelsin ved serving - klem uansett over appelsinsaft og server med flaksalt og frisk basilikum og timian.

  2. Legg tomatsausen i bunnen av en ildfast form. Del feddene i to på langs og legg i sausen.

Gjør en spennende vri på ratatouille med appelsin Foto: Lisbeth Michelsen

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.7 (9 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN