Pastasalat med kylling
Pastasalat med kylling
DETTE TRENGER DU
PERSONERYoghurt og søt chili dressing
SLIK GJØR DU
Bland alle ingrediensene til sausen og smak til med salt og pepper. Pynt med finhakket paprika ved servering.
Skjær kyllingen i mindre biter og krydre med salt, pepper og grillkrydder. La kjøttet ligge en stund i romtemperatur.
Skjær squash i skiver og paprika i mindre biter. Vask og skjær purreløk i ringer. Skrubb gulrøtter og del på langs.
Legg grønnsakene på bakepapir i en langpanne og drypp over olje. Bland slik at alt dekkes. Krydre med salt og nymalt pepper. Stek grønnsakene ved 225° i 10–15 minutter.
Kok pasta etter anvisning på pakken og la den renne godt av og bland med litt olje. Vend i hvitløkpepper og avkjøl.
Grill eller stek kyllingen til den er gjennomstekt.
Bland pasta med salat. Server pastasalaten i en egen bolle ved siden av de varme grønnsakene og kyllingen. Server med dressingen.