Pestopai med grønnsaker Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Pestopai med grønnsaker

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Pestopai med grønnsaker

Pestopai med paprika, rødløk, squash og cherrytomater er lekker å se på og god å spise. Server til lunsj eller middag. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.5 (2 stemmer)
Pai som både smaker godt og ser bra ut, med små tomater og stekte squashskiver.  Bruk ferdig paideig eller lag din egen; Grunnoppskrift til paideig.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Rull paibunnen ut, dekk paiformen og prikk med gaffel. 

  2. Rens og skjær paprikaen i biter og rødløken i tynne skiver, likeledes squashen. Ha alt i en stor stekepanne og surr
    i smør til alt er mykt.

  3. Visp sammen egg, melk og pesto. Legg de surrede grønnsakene i paibunnen og hell over eggblandingen. Legg
    i hele tomater.

  4. Stek paien ved 200° i 30–40 minutter i nedre del av ovnen til paien har satt seg.

  5. Server gjerne med salat, skinke og oliven.

Pestopai med paprika, rødløk, squash og cherrytomater er lekker å se på og god å spise. Server til lunsj eller middag. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.5 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN