Pizza med kjøttdeig og squash
Pizza med kjøttdeig og squash
Oppskrift
Vurdering
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Smuldre gjæren i en bakebolle. Tilsett vann og olivenolje. Rør slik at gjæren løser seg. Bland i fiberhusk, salt og melmiksen. Arbeid deigen i 5 minutter og sett den til heving i ca. 1 time.
Bland tomatpuré, vann, olivenolje, oregano, salt og pepper til en saus i en bolle. Stek kjøttdeigen (halvparten om gangen) i olivenolje i stekepannen. Strø på salt og pepper. Skjær squash i skiver og stek den slik at den får litt farge. Riv mozzarella grovt.
Ta deigen opp på melet bakebord og del den i 13–12 biter. Kjevle hver deig ut til ca. 12 cm store biter.
Legg dem på bakepapir på stekeplate. Fordel tomatsausen over og topp med kjøttdeig, squash, paprika, pinjenøtter og mozzarella.
Stek midt i ovnen ved 275° i 10–12 minutter.
Pynt med fersk timian eller oregano.